.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto; }

tochey!!tochey!!!syukran!!

Thursday, October 22

dah setahun berlalu

alhamdulillah, esok tanggal 23.10 genap la setahun usia putera sulung kesayangan aku...bila difikir2, cepatnya masa berlalu...anak aku kini dah makin besar...dah pandai nak berjalan,bercakap dan meriuhkan suasana rumah kami yang dahulunya penghuninya hanyalah aku dan suami...aku mmg bsyukur kepada ALLAH kerana telah mengurniakan anak yang sihat n cergas dan memudahkan aku menjaganya..

kalau ikutkan tarikh sama dgn hari ini merupakan hari di mana aku dimasukkan ke hospital setahun yg lalu setelah terover due mgandungkan si khalish...dgn perasaan yang bcampur baur aku telah diberikan dugaan yang agak berat utk mlahirkan...dari hospital kuala kangsar dan ditransfer ke hospital taiping...pgalaman yg best dalam sakit2 2 apa???nak tau tak???naik ambulans...best giler...niiinnooo....niiiinooo...hahaha...dalam ambulans sakit2 jgk...sampai ke taiping tepat jam 7.01 malam, waktu maghrib aku dah selamat lahirkan anak aku dgn mjalani operation...pgalaman yg tak mungkin kau lupakan...

sabtu ni,24.10 lpas asar aku nak wat majlis hari lahir khalish di umah opahnyer di kuale kangsor...jadi kpd yg mbaca n boleh dtg...jemputla yer...jgn malu2...

nak upload gambar khalish tak boleh...maklumlah guna komputer sekolah n aku pun lupa nak save gmbr khalish yg terbaru dalam pen drive...nanti ada kesempatan aku akan upload gambar sambutan hari lahir 2...ok la...ada kelas ni..kang org kata aku mengulat plak...lgpun skrg dah naik pangkat sbgai guru bimbingan...sebuk la si ustaz 2 org 2...ustaz idris dgn ustaz arshad mmanggil aku PUAN KAUNSELOR...plzzz...don't call me like that...tak layak tau..sbb pi kusus pun 14 minggu jer...ilmu tak bereapa nak tebal...so aku pun tak perasan yang aku ni kaunselor...just sbg guru bimbingan...ok..bye..

2 comments:

azmanchong said...

wah khalish dah setahun..cpat msa berlalu..nk gi besday tpi jauh.. hehe..nti uncle jmpe khalish yea. ok tu dah naik pangkat..jdi org penting gak kat skola kn..smoga sukses slalu dlm sume program yg dijalankan..

Anonymous said...

xbpuotaytbjekbguhlxsukcaklq, The Renegade Diet, whirftgqp, [url=http://therenegadediet.traulever.net/#43557671116264]The Renegade Diet Review[/url], yJVhdgitn, http://therenegadediet.traulever.net/#78987962242933 The Renegade Diet Reviews, vmWnddips, The Renegade Diet, bzMryWmXT, [url=http://therenegadediet.camping-cote-atlantique.com/#36748449578619]The Renegade Diet Review[/url], UrNFGjnVp, http://therenegadediet.camping-cote-atlantique.com/#44844986599158 The Renegade Diet Reviews, PVjbGoDwZ, The Renegade Diet, rqXrqHKXY, [url=http://therenegadediet.mobilis-tv.com/#86291186855199]The Renegade Diet Review[/url], XLHsOslBd, http://therenegadediet.mobilis-tv.com/#94554175771838 The Renegade Diet Reviews, oeWweigbe, The Renegade Diet, nPzpLnfwh, [url=http://therenegadediet.autolissants-dissipatives.com/#71368591683937]The Renegade Diet Review[/url], JHOvGseyQ, http://therenegadediet.autolissants-dissipatives.com/#13432297876738 The Renegade Diet Reviews, CoCyEDVao, The Renegade Diet, nXNRrftzm, [url=http://therenegadediet.fasgroup.net/#17519937961458]The Renegade Diet Review[/url], DNTWOVDZj, http://therenegadediet.fasgroup.net/#39933825228423 The Renegade Diet Reviews,XsXsdxdEX, The Renegade Diet, OyHxkedTI, [url=http://therenegadediet.air-flux.com/#94855136831944]The Renegade Diet Review[/url], BoazhcPla, http://therenegadediet.air-flux.com/#12747966879922 The Renegade Diet Reviews, LqVPhaDOy.