.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto; }

tochey!!tochey!!!syukran!!

Thursday, November 12

ntah la..pening

lama dah tak menulis entry...bukan tak nak,tp agak sibuk...lagipun dgn broadband pun tak dak.. sbnarnya hari demi hari aku makin rungsing dgn berat badan yang tak turun2...masih maintain di angka 70++...aku rasa agak rendah diri dan tak suka dgn perubahan ini...

aku amat berharap kalau kawan2 ada tips tolonglah berkongsi bersama...tapi makan ubat atau pi slimming center aku tak mau ok..nak yang original..skrg ni ptg2 aku ada la exercise dalam umah buat poco2 n joging setempat...dalam 30-45minit...mmgt kuar peluh la..selain tu aku jgk dah kurg mkn nasi...mkn shari sekali n ambik nasi pon tak sampai 1 senduk...dan aku akan pastikan makan sebelum pukul 7 malam...

sekarang ni makin sibuk..maklumlah kwan2 yg cikgu mesti sama gak kan....tambah plak aku dah terjebak dengan bidang bimbingan kaunseling...mmg byk program utk murid2 tahun 6.pgram pas UPSR...minngu ni plak sbuk dgn hari anugerah yg akan dijalankan pada hari sabtu ni,14.11.2009 ( sama tarikh dgn best friend aku )...aku tlibat pada bahagian disiplin dan melatih bdk2 utk psembahan poco2 yg diiringi oleh pasukan pancaragam sekolah..

kepada sahabat2 lama di skkcb terutamanya kak zura, che man, kak aza..windu giler kat korang...rindu detik bsama di sana dolu2...kpd che man,sampaikan salam pd semua cikgu2 SKKCB yg masih mengingati saya ok...salamz..

2 comments:

alfa juliet said...

nida, aku pun rindu zaman2 dulu..tapi zaman sekarang pun ok apa...kita dah berkahwin dah ada anak...cuma sedikit tua....wakakaa....weh, bagi address mu...pensel box dah siap

azmanchong said...

sma la kite, windu zaman2 tu, era carefree..hepi jer..tpi skang tetap best kn.. nti kite wat reunion yea..haha..stay in touch n stay slim tau..hehe