.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto; }

tochey!!tochey!!!syukran!!

Wednesday, May 6

tak nak la....




kenapa agaknya aku pilih tajuk ni kan?1st nyer aku tak nak la berat bdn yg berat...sjak bsalin ni brat bdn aku ni naik mdadal la...ntah la apa nak buat..ye la masa bsalin dulu aku tak bleh nak kena urut...maklumlah aku kena operate kan...so mcm2 bnd2 yg slalu org dlm pantang buat aku tak bleh buat..takut tjejas tmpt operate 2...so kpd sesapa yg baca blog ni...n ada petua utk mgurangkan berat bdn..plzzz kongsi kan bsama..




seterusnya ku tak nak la apa yg aku nak tak dapat..apa je la yg aku nak kn????mcm org lain la..mesti nk capai apa yg masih belum tak tercapai...cthnyer la aku dok cari rmh utk dmiliki...cpt cr rumah lagi bgus..dr dok myewa baik beli kan?suami n anak dah mlngkapkan hidup aku...aku bsyukur dgn apa yg ada skrg tp kalau boleh nak la khdpan yg lbh baik dari skrg...tak la ckup2 mkn jer...nak wat MLM aku tak pandai...ntah la...bl la nak dpt duit bjuta..juta...juta...

inilah suamiku yg sentiasa memberi semangat dan sokongan dalam apa jua keadaan...TQ abang...



inilah buah hati ku yg pertama...muhammad khalish aqashah yg mewarnai lagi kehidupan kami sebagai suami istri...syg ank umie...

yg ke3 aku taj nak la kehilangan kawan2 yg pernah aku kenali..tak kira dari zaman sek rendah, sk men, maktab, 1st pOsting SK Kg Cheras Baharu, SK Taman Kota JAya... n la SK Tg Rambutan...aku suka kawan2 yg ramai...n of coz aku x nak khilangan ahli keluarga yg amat aku syg bangat...kpd kwn2 yg mgenali diriku...marilah hubungi aku...aku rindu kowang... tak boleh call tnggalkan lah comment kat cni...tak pun cari la aku kat almt myspace aku seridewi83..

ok la..anakku dh nangis ni...bubbye...

2 comments:

alfa juliet said...

okeh dah leh komen..ekekeke..

seridewi83 said...

ceh kak aza...2 jer yg dia nak komen...hampeh tul