.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto; }

tochey!!tochey!!!syukran!!

Monday, March 30

bengangnyer aku!!!!

alkisahnye sume ni berlaku sebab nak sukan la..aku ditugaskan utk melatih budak2 rmh biru perbarisan..aku bengang dgn sipulan sorg cikgu ni...selama ni aku respect gak la kat dia..maklumlah,aku kan cikgu baru...tapi hari ni dah merubah segala-galanya...

citernyer aku nak pi potostat keje utk bdk..sbb tetiba we all ada meting tntg sukan le..dalam bilik potostat 2 ada sorg cikgu tgah potostat..aku pun tngu je ler...then,cikgu yg perbarisan dgn aku ni pun cuuiihhhh masuk bilik 2 jgk...dier kate ptg ni ada latihan..aku kata okey le..pas2 die kate nak bergilir plak...aku pn masih kata ok..

dia pn meneruskan hujah citer dgn cikgu yg tadi x hbs2 lg memotosetetkan koje anak muridnye..dia puji rmh sukan lain yg giat berlatih perbarisan..tetibe dia mengeluarkan knytaan yg sepertinye mengata aku deh...panas bangat telinge ini...dia kta nak menang kena ada co-operation la konon...awat selama ni x ckup co-operate ke aku ni..

jumaat lpas die ajak aku berlatih...aku ada hal...dia mcm x leh terima..hari ni mencukakan muka yg sedia kala seperti susu masam... tetiba je jadi meluat aku 2 menjadi2...aku harap aku antara guru yng akan dipindahkan ke sekolah baru...sek ni cikgu-cikginye x CO-OPERAT LANGSUNG!!!!SEBUT PASAL CO-OPERATE KONON!!!!BLAH LAH!!!

oklah...malas nak ngate n buat ketupat kat cni...tapi kekadang best gak....kui...kui...adios!!

1 comment:

alfa juliet said...

sabar ye dek non...hehehe....