.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto; }

tochey!!tochey!!!syukran!!

Friday, April 9

byknya citer

lama dah tak post blog ni...antara citer yg nak aku rangkumkan dalam satu n3 ni ialah :

1.minggu ni khalish demam+batuk+selsema...but alhamdulillah demam dah kebah tngal batuk yg masih truk...

2. minggu ni datang sekolah langsung tak bsemangat..ohh semangat datanglah engkau kepadaku

3. sibuk training budak bcerita utk tahap satu dan tahap dua..ingat lagi dolu2 masa kat cheras baru aku bwk anis tain anak kak timah..dapat johan daerah..gumbira...aku juga telah dilantik jadi hakim utk ptndngan ni..tp lain zon la..tak boleh zon sama...buyers beb..

4. hari ni jumaat aku telah memakai abaya dari arab...aku pon dah dpanggil minah arab la, syarifah la, ya habibi la..

5. murid 2P byk yg belum ada progress positif. kerja aku bagi minggu lpas tak siap sampai minggu ni...byk mengelamun...n tak tahan hati gua bila ada yg tido..sore aku speaker paling kuat dia masih boleh tido????...masyarakat....

6. minggu lepas sepupu aku anis dah selamat disandingkan..alhamdulillah

ini la sepupu aku dengan laki dia si firdaus..moga bkekalan hendaknya

1 comment:

Amy Syaquena said...

salam perkenalan..jemput juga ke teratak amy ye...