.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto; }

tochey!!tochey!!!syukran!!

Wednesday, January 20

BEST GILER...

salam...lama dah aku tak publish kan blog aku new n3...anyway skrg dah masuk tahun baru dan aku telah ada tgjawab baru bila surat lantikan dari JPN telah aku terima sebagai GBSR bermula januari ini...sebenarnya tgjawab sebagai guru kaunseling ni mmg byk...sampaikan aku tak tau macamana nak mula kan kerja...aku harap kak hafizah rakan seangkatan kaunseling dapat beri bimbingan dan tunjuk ajar...
punya penat dan pening memikirkan kerja di sekolah..balik rumah jam 8.30 malam aku layan citer satu ni...mmg best giler...citer apa...sila tgk bawah :


BOYS OVER FLOWERS

yang ni plak adalah hero dan heroinnya...JUN pYO dgn JIAN Di

hero dan heroinnya mmg cukup secocok dan ada "kimia" bila berlakon...tak tahu nak citer mcamana lagi best nyer citer ni...kalau tak caya u all semua boleh saksikan ceritanyer pada setiap hari ISNIN-JUMAAT jam 8.30 malam di 8TV...
mmg best sangat citer ni...sapa yang mmg hantu korea mmg tak rugi kalau tgk citer ni...jalan citer menarik...aku mmg suka tgk korea ni...sjak di zaman maktab lagi...masa 1st posting, kak niza housemate aku dgn kakaknya kak teh mmg peminat setia drama korea..
itu saja dapat aku tuliskan dalam n3 ini...jadi kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi...layannn....

2 comments:

alfa juliet said...

aku tak layan pulak cite ni..aku tgk berita..wahaha mcm skema jeh kan..kekadang tgk oprah winfrey..busan busannya hidup aku..huhu

azmanchong said...

hehe..okei ar tu..janji lyan something lpas tensen kn..