.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto; }

tochey!!tochey!!!syukran!!

Monday, August 17

susahnyer...

pagi tadi pi la ke bilik timb pengarah IPG nak ambik kertas kerja nak pi lawatan ke Hospital Bahagia Ulu Kinta ( glamor dgn nama hosp tanjung rambutan)...pi2 tgk2 ada bbrapa pmbetulan perlu dibuat..geram gak ada dalam hati ni..panas gler...dah la dgn pmbantu dpn 2 berat mulut nak bg senyuman...tambah plak pgrah n timb tak dak..aarrggghhh...tension..

aku pun btul la ksilapan dlm surat 2 bg2 jgk dgn letchumy mber aku yg dptgungjwbkan jd pyelaras utk pgram seminar stress...yg aku geram nak print satu surat 2 pny la byk protokol...anyway thanks kpd unit LDP yg mmg tak jemu2 mlyan karenah kam yg smamangnya byk perlu dilakukan program2 dalam silibus nak tamat kusus ni dgn jayanya..

bila dah siap print semua, kami be2 pi la bjumpa dgn KJ HEP,En Salehuddin...mmg baik betul orgnyer...aku salute giler kat dia...mber aku 2 pn kata dia bgus...mcm 2 la hendaknyer kan?walaupun bpangkat tinggi tak payah la myombong sgt...bukan nak junjung jwtan tu ke lubang kubur pun...adios...

yg baju belang2 macam nyamuk aedes 2 la letchumy...sebaya aku...sebelah dia 2 kak maharani...masa ni kat kem kaunselng..kesian da demam...tpakse pakai mask spanjang pgram

3 comments:

alfa juliet said...

susah jugak ye jadi kaunseling nida...kena buat program..tapi apahal kaunselor kat sekolah relax je aku nengok

Silverleaf said...

jangan stress...nanti masuk spital bahagia tu...wei anida sombong....xkenai aku dah....

seridewi83 said...

alfa juliet - mmg susah kak aza...keje jgn citer la byknyer...terutama sstem fail...buat masa ni kami dah wat bbrapa pgram, antaranya lwtn ke sek yg menang prgkt negeri pgrusan blik B&K,pas 2 smnar dadah, smnar stress,kem kaunseling, n lwtn ke hosp tanjung rambutan...wah...byk koje